Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.18 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SYSTEM ERROR]
Author Message
l2serban999 Offline
Porta
*

Posts: 46
Joined: Apr 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.77
Post: #1
[SYSTEM ERROR]
Hello Guys , im still getting this error after todays update , I tried every remedy I could , I usualy don't ask for assistence couse usualy im fixing it myself.

Please check this error and here is my system file to , last time when I haded a similar problem , I fix it with someone else system.

I updated my framework and dx , deleted gameguard files and gameguard.des , I did everything I could from forums info.

Thank you for support

Link for system file : SYSTEM FOLDER

Quote:l2build110830
OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU : AuthenticAMD AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ @ 2605 MHz 3327MB RAM
Video : No Video
PosCode : LS1(410) 0:0:0 2/0 [306]

Assertion failed: GetClassInfoExW( NULL, WinBaseClass, &Cls ) [File:.\Window.cpp] [Line: 1050]

History: WControl::RegisterWindowClass <- UWindowManager::UWindowManager <- InitWindowing

I got some updated to this thread.
Now the game is loading but after each box comes a L2.EXE error.
The game remains up , and still runnin ^^ , but i got those errors , if i close the error , client close.
Maybe we can find a solution to it , thank you.
(This post was last modified: 04-09-2012 12:55 PM by l2serban999.)
04-09-2012 12:48 PM
Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,627
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: [SYSTEM ERROR]
delete the whole system folder, full check from launcher, apply patch + delete. try again


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
04-09-2012 13:03 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
l2serban999 Offline
Porta
*

Posts: 46
Joined: Apr 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.77
Post: #3
RE: [SYSTEM ERROR]
I really did that again and same thing , that's why im so confused , this system file is my old one.
Whit the new and updated , it give's my that error.
With the old one gives me windows error but at least is running.
04-09-2012 13:21 PM
Find all posts by this user
l2serban999 Offline
Porta
*

Posts: 46
Joined: Apr 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.77
Post: #4
RE: [SYSTEM ERROR]
Updated to v1.4.1.78 , I managed to make it work on v.1.4.1.77
Now this error omg , with the old system
Code:
2012.4.9 22:37:14
l2build110830
OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU : AuthenticAMD  AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ @ 2603 MHz 3327MB RAM
Video : No Video
PosCode : LS1(410) 0:0:0 2/0 [306]

General protection fault!

History: FL2GameData::LoadL2DataBin <- FL2GameData::ItemNameDataLoad <- FL2GameData::Load <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Exception:
Code [EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION]
Address [0x1091DFFB]
Offset From Base [0xFFFFFFFF]

With new updated , deleted system im getting :
Code:
2012.4.9 22:42:14
l2build110830
OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU : AuthenticAMD  AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ @ 2605 MHz 3327MB RAM
Video : No Video
PosCode : LS1(410) 0:0:0 2/0 [306]

Assertion failed: GetClassInfoExW( NULL, WinBaseClass, &Cls ) [File:.\Window.cpp] [Line: 1050]

History: WControl::RegisterWindowClass <- UWindowManager::UWindowManager <- InitWindowing

Please someone upload a working system file and share the link.
(This post was last modified: 04-09-2012 20:44 PM by l2serban999.)
04-09-2012 20:39 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #5
RE: [SYSTEM ERROR]
if you got crash then reports should be created, upload them

[Image: owner.gif]
04-09-2012 20:45 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
l2serban999 Offline
Porta
*

Posts: 46
Joined: Apr 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.77
Post: #6
RE: [SYSTEM ERROR]
Ok I succesfuly upload 10 crashes , still can you please with one working system folder to try it maybe is my system the problem.
04-09-2012 20:58 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #7
RE: [SYSTEM ERROR]
that crashes are from .77, update bot version

[Image: owner.gif]
04-09-2012 21:02 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
l2serban999 Offline
Porta
*

Posts: 46
Joined: Apr 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.77
Post: #8
RE: [SYSTEM ERROR]
Im updated new ones new four now , I don't know why .78 crashes didn't save.
Now im sure theyr from .78.
I get that L2.exe error when I , type /cfg it gives me the first error from upper code post.

Still persisting Sad.

Ok some update , im still trying to fix it for like 6h now and still no solution.
Well I still enter the game but after the client opens it apears this.

[Image: 13178802.jpg]

Even with this error , My client still Logs ingame , If i press "HOME" , i can see the new menu.
But if i hit any comand like /cfg or //cfg or anything starting with "/ or //" in chat it shuting down my game and i receive this.

[Image: 15877396.jpg]

Im too tired to try tonight fixing it is already 2:00 am , hopefully tommorow it will be ok!

Thanks for assistance.
(This post was last modified: 04-09-2012 23:59 PM by l2serban999.)
04-09-2012 21:07 PM
Find all posts by this user
l2serban999 Offline
Porta
*

Posts: 46
Joined: Apr 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.77
Post: #9
RE: [SYSTEM ERROR]
UPDATED:

Well i got a downgrade to .77 and now is working , but still getting this when i open client.

[Image: 13178802.jpg]
(This post was last modified: 04-10-2012 13:16 PM by l2serban999.)
04-10-2012 13:15 PM
Find all posts by this user
l2serban999 Offline
Porta
*

Posts: 46
Joined: Apr 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.77
Post: #10
RE: [SYSTEM ERROR]
Guys i still have this when i type //cfg or /cfg pls help me

Quote:2012.4.11 21:44:54
l2build110830
OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU : AuthenticAMD AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ @ 2598 MHz 3327MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 9600 GT (9573)
PosCode : LS1(411) 70792:-125522:-3010 2/1 [316]

NConsoleCmdParser::GetCommandType <- NCChatWnd::ProcessChatLine <- UUIScript::execProcessChatMessage <- UObject::ProcessEvent <- (ChatWnd Transient.ChatWnd, Function Interface.ChatWnd.OnCompleteEditBox) <- NCEditBox::HandleEnter <- NCEditBox::HandleKeyDown <- NCEditBox::OnKeyDown <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsg <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 00360316 256 <- MessagePump <- MainLoop

Exception:
Code [EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION]
Address [0x7C90100B]
Offset From Base [0x5C90100B]
04-11-2012 19:52 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Problem... Critical error [c6 server] Nasif 2 871 10-18-2016 13:48 PM
Last Post: Verb
  Cheat or RAM error... kresko 1 654 07-28-2016 13:03 PM
Last Post: Hebdzik
  error during l2tower startup: hresult:0x8007007E zygis12312 1 602 07-07-2016 09:24 AM
Last Post: Snakers
  critical error thegust 1 468 06-15-2016 10:32 AM
Last Post: buzika
Information ERROR AT NA OFFICIAL SERVER(ZAKEN) Caaioc 2 1,068 12-02-2015 22:42 PM
Last Post: likeorange
  /xcfg filter option error rampage186 6 659 12-02-2015 21:21 PM
Last Post: rampage186
  Launcher Error tanksz 1 539 11-26-2015 13:13 PM
Last Post: exterminadorbr2
Heart Error pls help! zygimantasm5 3 470 11-15-2015 15:01 PM
Last Post: Fox
  Problems loading tower error listed Nikon187 17 7,145 10-06-2015 16:02 PM
Last Post: Natalia23
  Error in LoadLibraryA Aksi 3 1,229 09-26-2015 01:45 AM
Last Post: lcsheik



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)