Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 70 Vote(s) - 2.97 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resume
Author Message
Nobless Offline
Gremlin
*

Posts: 6
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.118
Post: #1
Resume
Hello its posible to config somehow l2tower when you logged in the game and the bot automaticly resume, dont need to use .pause, to start the bot ! Thanks.
(This post was last modified: 08-18-2011 18:03 PM by Nobless.)
08-18-2011 17:59 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Resume
yes, create plugin and call from it "un-pause" as a command after login

[Image: owner.gif]
08-18-2011 21:49 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Nobless Offline
Gremlin
*

Posts: 6
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.118
Post: #3
RE: Resume
function OnCreate(un-pause)
--Event called after plugin is loaded, you should setup here any default vars,
--and register to any commands or other things.
end;


???
function OnCreate(un-pause)
--Event called after plugin is loaded, you should setup here any default vars,
--and register to any commands or other things.
end;


???
(This post was last modified: 08-20-2011 14:37 PM by Nobless.)
08-20-2011 14:37 PM
Find all posts by this user
Nobless Offline
Gremlin
*

Posts: 6
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.118
Post: #4
RE: Resume
can help any to create a plugint, because im newbie in plugins ;/
08-21-2011 12:57 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)