Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 2.83 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premium Account
Author Message
rocketrob Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Aug 2012
Version: None
Post: #1
Premium Account
I was wondering can you run more then one bot with 1 premium account?
08-14-2012 01:39 AM
Find all posts by this user
TheBl4ckPhoenix Offline
(^.^)
****

Posts: 1,884
Joined: Mar 2012
Reputation: 592
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Premium Account
Yes...
08-14-2012 02:42 AM
Find all posts by this user
Hebdzik Offline
Tester

Posts: 1,235
Joined: Aug 2011
Reputation: 264
Version: 1.4.1.121
Post: #3
RE: Premium Account
PA is for PC not number of windows you can run. You can even run 6+ L2 windows if your PC can do that. My record was 7 windows

Warning hammer!!! Use Search before you post something
If i hellp you, you can thx me by +1 Reputation
[Image: U63SU]
08-14-2012 08:17 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  l2tower premium eBonics 0 460 11-01-2016 19:22 PM
Last Post: eBonics
  just paid premium Cttdav 10 2,020 07-02-2016 05:30 AM
Last Post: seojin
  How to buy premium service aa300598 0 277 03-13-2016 15:52 PM
Last Post: aa300598
  Smart guard // Valhalla-Age OFF // Premium account jackBergmann 1 896 01-01-2016 20:51 PM
Last Post: jackBergmann
  Premium works on l2exilium? dazzdingo 0 272 10-16-2015 04:22 AM
Last Post: dazzdingo
  premium license activation time Louna 1 388 10-05-2015 18:58 PM
Last Post: Fox
Exclamation Need premium!!! Samarkand 3 536 08-26-2015 23:22 PM
Last Post: zakariasz
  Premium? saraza 3 604 08-22-2015 16:19 PM
Last Post: Fox
  Windows 10 L2T Premium Licence mrchocolate 1 560 07-30-2015 16:02 PM
Last Post: hukdonphonix
  Premium+scripts questions krums 13 1,650 07-10-2015 08:19 AM
Last Post: TheQQmaster



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)