Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 18 Vote(s) - 2.72 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PID: 6928
Author Message
miyukichannn Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 60
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.142
Post: #1
PID: 6928
Load: System.AccessViolationException: STATUS_ACCESS_DENIED: Unable to open target process. Consider using a system service. (Code: 5) at EasyHook.NativeAPI.Force(Int3 InErrorCode) at EasyHook.NativeAPI.RhInjectLibrary(Int32 InTargetPID, Int32 In



It's the error I'm getting, can anyone help me out with this? Searched through everything I could on the forums & Google to no avail. Was never having a problem running tower before so maybe it's just GoD >.>

Edit: info that might help:

Windows Vista x64
Attempting to connect to NCWest servers (Yes I have GG disabled, herp derp)
(This post was last modified: 12-06-2011 10:23 AM by miyukichannn.)
12-06-2011 10:11 AM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: PID: 6928
No, you don't have disabled GG, or you dont have admin rights...

[Image: owner.gif]
12-06-2011 11:27 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
extreing2 Offline
Gremlin
*

Posts: 8
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.73
Post: #3
RE: PID: 6928
.-
(This post was last modified: 12-06-2011 14:53 PM by extreing2.)
12-06-2011 14:52 PM
Find all posts by this user
miyukichannn Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 60
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: PID: 6928
(12-06-2011 11:27 AM)ClockMan Wrote:  No, you don't have disabled GG, or you dont have admin rights...

T_T My GG's disabled and my UAC is turned off + I'm the only user on my pc so automatically admin.


Unless Fyyre's GG disable isn't working, and if it isn't could someone help me out by posting some other GG disable? >.>
12-06-2011 21:11 PM
Find all posts by this user
dangermez Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 24
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.88
Post: #5
RE: PID: 6928
Have the same problem.
12-06-2011 21:41 PM
Find all posts by this user
miyukichannn Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 60
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.142
Post: #6
RE: PID: 6928
(12-06-2011 21:41 PM)dangermez Wrote:  Have the same problem.

I'm honestly lost, the server just went "down" randomly, and my L2Tower launched when I opened new clients.. only on one of the two clients; and it's running PERFECTLY.



[Image: 6thedl.jpg]


note: Tower wasn't running on my WC, and it wouldn't inject on that client either. ClockMan if you're going to say it's me with an Admin problem or GG problem.. I kinda... sorta... really don't believe it.. I just think this version is buggy. I'm not trying to be B1tchy or anything I'm just saying it's not working 100%.... and I know for a fact I'm not the only person with this problem.

So if you could actually HELP, it would be nice...
(This post was last modified: 12-07-2011 10:05 AM by miyukichannn.)
12-07-2011 09:58 AM
Find all posts by this user
tkrloz Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 13
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.73
Post: #7
RE: PID: 6928
So can anyone say how this work...
(This post was last modified: 12-07-2011 10:19 AM by tkrloz.)
12-07-2011 10:19 AM
Find all posts by this user
miyukichannn Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 60
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.142
Post: #8
RE: PID: 6928
(12-07-2011 10:19 AM)tkrloz Wrote:  So can anyone say how this work...


Well I followed the connection guide for .EU just to test things out, and I Patched a file in my system folder which automatically launches Tower every time I open a L2.exe; and it worked once out of 04219317231823 times... soooo it's just something wrong with this version (atleast for NA, or maybe it's something with Gameguard)
(This post was last modified: 12-07-2011 10:34 AM by miyukichannn.)
12-07-2011 10:29 AM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #9
RE: PID: 6928
I didn't test it fully for Nsoft servers, because I didn't fully disable GG.
New client, new GG, need time... Don't expect to got crack for new game few days after release... Anyway it's not L2Tower error. For Nsoft you don't need to path local..

[Image: owner.gif]
12-07-2011 10:48 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
giogr Offline
Zaken's Royal Guard
*

Posts: 58
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.68
Post: #10
RE: PID: 6928
maybe try gameguard.des and dsw/eitscalled from eu to us server to disable gg?
12-07-2011 19:24 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)