Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 13 Vote(s) - 2.23 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monsters not in database
Author Message
enforcer88 Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.123
Post: #1
Monsters not in database
Has anyone encounter this issue where there is no such monster ID in the database resulting ur character unable to launch an attack on them? most of the hot springs monster seem to have this problem.
12-25-2011 01:48 AM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Monsters not in database
Oo in database we got all monsters with id 0-100000, check with script what id they got

[Image: owner.gif]
12-25-2011 11:30 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
enforcer88 Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.123
Post: #3
RE: Monsters not in database
how do i check what ID does that mob holds?(i not sure about this steps). it is because for some mob as two different ID but same name. although i make the bot attack all mobs. apparently, it is still skipping some mobs...
12-25-2011 16:31 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Database NaoJogoMais 1 442 11-25-2012 21:59 PM
Last Post: NaoJogoMais
  L2tower is sending ur database watch out dupadupa 12 3,637 11-16-2012 23:26 PM
Last Post: kerberos464



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)