Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 2.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lineageii.net
Author Message
baksas Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 13
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #1
Lineageii.net

Hello,

I cant seem to launch tower on L2tribute server even though it says "working" on server list. When i try to run and inject, it faisl to load, then i try to inject into process and it loads, but then something happens with L2, because i cant loggin or press exit button or anything. Some one can help me?
06-14-2013 21:19 PM
Find all posts by this user
kyrpa Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 13
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #2
RE: Lineageii.net

I got no problem to inject, dunno what's your problem Confused
06-16-2013 11:29 AM
Find all posts by this user
quaqua Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.1.121
Post: #3
RE: Lineageii.net

does not enter my lineageii.net
06-16-2013 22:21 PM
Find all posts by this user
dab32167 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 8
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.102
Post: #4
RE: Lineageii.net

I have problem too with premium license.. The window freezes when I try to inject att character selection screen. Is there another way to do it?
06-18-2013 10:41 AM
Find all posts by this user
gamias23 Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.1.102
Post: #5
RE: Lineageii.net

i use tower in this server and working fine Confused
i think have new uptates with the patch i use old patch
(This post was last modified: 06-19-2013 09:54 AM by gamias23.)
06-19-2013 09:52 AM
Find all posts by this user
dab32167 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 8
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.102
Post: #6
RE: Lineageii.net

(06-19-2013 09:52 AM)gamias23 Wrote:  i use tower in this server and working fine Confused
i think have new uptates with the patch i use old patch

How do you inject?
06-19-2013 11:17 AM
Find all posts by this user
kyrpa Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 13
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #7
RE: Lineageii.net

I have the first patch they uploaded.
Steps i need to inject:
- log in game once
- press restart (to go into char selection)
- open l2t
- inject into process
- close l2t
- log back in

if i try to inject w/o going ig once the client just closes l2t in a blink

edit: using DetourXs 1.0 - JMP HOOK
(This post was last modified: 06-19-2013 14:15 PM by kyrpa.)
06-19-2013 14:10 PM
Find all posts by this user
dab32167 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 8
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.102
Post: #8
RE: Lineageii.net

(06-19-2013 14:10 PM)kyrpa Wrote:  I have the first patch they uploaded.
Steps i need to inject:
- log in game once
- press restart (to go into char selection)
- open l2t
- inject into process
- close l2t
- log back in

if i try to inject w/o going ig once the client just closes l2t in a blink

edit: using DetourXs 1.0 - JMP HOOK

I get crit error when I do that.. When did they release new patch? Might be I have the new one, I just started playing there..
06-19-2013 17:40 PM
Find all posts by this user
lTiCo Offline
VIP Member
***

Posts: 27
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #9
RE: Lineageii.net

Im trying to use premium TOWER too... but on lineageii.net i have only fail and fail... anyone can help?
06-21-2013 02:17 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Lineageii.com.br - L2Tower opens, more not actived anarquiamon 1 1,279 11-17-2015 03:34 AM
Last Post: anarquiamon
  lineageii.com.br ( l2 infinity ) Maya 7 3,466 08-18-2013 14:40 PM
Last Post: rochafoz1
  lineageii.pro/ GF(x7) Shinet 59 13,942 04-06-2013 11:16 AM
Last Post: natherlog



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)