Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 53 Vote(s) - 2.87 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lineage-2.ru
Author Message
fredii Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.72
Post: #1
lineage-2.ru
Hi everyone, so when i run the game it does not give me any error messages, it just closes the game client. The server is lineage-2.ru. If anyone knows how to solve this problem and make the game run, please reply. Thanks in advance.
09-26-2011 08:17 AM
Find all posts by this user
Hebdzik Offline
Tester

Posts: 1,235
Joined: Aug 2011
Reputation: 263
Version: 1.4.1.121
Post: #2
RE: lineage-2.ru
probably its matter or antibot.
09-26-2011 12:01 PM
Find all posts by this user
fredii Offline
Elpy
*

Posts: 2
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.72
Post: #3
RE: lineage-2.ru
(09-26-2011 12:01 PM)wppw1 Wrote:  probably its matter or antibot.

antibot definitely ... i tried a lot of different methods, and with one of them i actually managed to log in. I inject the bot at character selection screen. Then i get a "Dont Send" error on the l2.exe. After that I actually am still in the game and I`m able to play for like 1 minute, and then all of the sudden the l2 window just closes by itself.. IF anyone knows anything that can help me bot, please write back.. i want this to work so bad on this server since i`ve played for 2 years now.. please... ;/

EDIT: No help needed anymore, i managed to run the bot.
(This post was last modified: 09-28-2011 16:17 PM by fredii.)
09-27-2011 22:13 PM
Find all posts by this user
Bajen Offline
Goblin Grave Robber
*

Posts: 19
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.80
Post: #4
RE: lineage-2.ru
(09-27-2011 22:13 PM)fredii Wrote:  
(09-26-2011 12:01 PM)wppw1 Wrote:  probably its matter or antibot.

antibot definitely ... i tried a lot of different methods, and with one of them i actually managed to log in. I inject the bot at character selection screen. Then i get a "Dont Send" error on the l2.exe. After that I actually am still in the game and I`m able to play for like 1 minute, and then all of the sudden the l2 window just closes by itself.. IF anyone knows anything that can help me bot, please write back.. i want this to work so bad on this server since i`ve played for 2 years now.. please... ;/

EDIT: No help needed anymore, i managed to run the bot.

Feel free to show the rest of the members how you did it Smile for a nice share.
10-01-2011 01:31 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Lineage 2 Asia hungsoi 1 524 07-16-2016 17:28 PM
Last Post: fcahanap
Wink New Lineage ][ Atlantis 2016 (50X) malahie 0 207 04-28-2016 20:34 PM
Last Post: malahie
  Lineage.ru 7x gf server FzN 7 1,084 10-28-2015 13:26 PM
Last Post: dagerisdaq
Question L2 Skadi x300 (DEX / Lineage.ru) saytan 11 2,227 09-26-2015 23:40 PM
Last Post: Loth
  Lineage 2 classic japan offical not work ? danilo01 4 864 07-01-2015 12:16 PM
Last Post: danilo01
Smile Need guide for Lionna (lineage.ru) Interlude x7 broniusLT 1 688 09-15-2014 18:32 PM
Last Post: GdanelGen
  Lineage II-Holyday greed21 3 657 09-15-2014 01:00 AM
Last Post: GdanelGen
  lineage-destiny 3x interlude (need tower working) dfeser 16 2,167 09-02-2014 14:50 PM
Last Post: nigaleo
  need help for lineage 2 beyond world retr0x 4 733 08-26-2014 06:08 AM
Last Post: enigmatic6
  Lineage II Beyond-World greed21 1 491 08-13-2014 13:27 PM
Last Post: Eddie



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)