Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 18 Vote(s) - 2.39 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
languages
Author Message
nexus26 Offline
Ratman Chieftain
*

Posts: 20
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.101
Post: #1
languages
L2tower it is possible to change to language
Spanish or alone this one in English ¿
11-13-2011 17:37 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: languages
Nexus you got job Tongue

Tall changes to support other languages is just to add language codes range to font xml file.

Looks like there is lot of languages here, adding them all = huge memory usage.

So need to add option to allow user to select only those font code pages what are needed, or find way to detect what are needed, any ideas ?Tongue

It looks like this
Code:
        
            
            
            
            
            
            
            
            
            
            
            
        

[Image: owner.gif]
11-13-2011 17:47 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)