Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 2.38 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L2TNT
Author Message
sheilla Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Jul 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.85
Post: #1
L2TNT
Hello, is to use L2tower in server L2TNT? How do I set up? Is High Five.
https://www.l2tnt.com.br
(This post was last modified: 07-12-2012 20:41 PM by sheilla.)
07-12-2012 20:35 PM
Find all posts by this user
regyn08 Offline
Gremlin
*

Posts: 6
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: L2TNT
I played this server, L2Tower used version 1.4.1.84 which worked perfectly.

Basic configuration for L2tower.

It is not necessary to delete or reconfigure the systen TNT adulterated or add other files, just run the L2tower, look for the folder L2.exe systen TNT, run and injects 1x box and go play.

good luck!
07-14-2012 04:18 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)