Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
l2t na l2.com
Author Message
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #1
l2t na l2.com

robie tak jak jest na tym filmiku dsetup z 2 plikami skopiowalem na forum jakies pliki do tej nowej kroniki znalazlem zrobilem wszystko tak jak na filmiku :

https://www.youtube.com/watch?v=0UggolKMtJU

mam poinstalowane wszystko co trzeba a dostaje taki blad
http://postimg.org/image/vrhxby2a1

bardzo prosze o pomoc

staram sie grac oczywiscie na l2.com
(This post was last modified: 05-19-2015 00:30 AM by zdzislawPL.)
05-19-2015 00:29 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: l2t na l2.com

l2 tower dziala na oficjalu bo robie dokladnie tak jak jest opisane na forum i nie dziala
05-19-2015 14:06 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
zdzislawPL Offline
VIP Member
***

Posts: 86
Joined: Jul 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: l2t na l2.com

i jeszcze taki blad msvcp120
05-19-2015 22:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)