Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
l2t
Author Message
Maniakal25 Offline
VIP Member
***

Posts: 41
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.133
Post: #1
l2t
dziala wam zwiekszona widocznosci NPC, warow mobow itd ?
12-15-2013 12:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sakaszli Offline
I'm too pro to be pro.
*******

Posts: 1,189
Joined: Jan 2011
Reputation: 484
Version: 1.4.2.134.5b
Post: #2
RE: l2t
jeśli chodzi ci o tą opcje w dll'ce to została ona usunięta, użyj sobie l2loadera
12-16-2013 12:38 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Maniakal25 Offline
VIP Member
***

Posts: 41
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.133
Post: #3
RE: l2t
wkladam L2 loadera do folederu z gra i nic sie nie dzieje podobnie jak wkladam do system tez nic jak sie to uruchamia na officalu.
12-16-2013 21:33 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Maniakal25 Offline
VIP Member
***

Posts: 41
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.133
Post: #4
RE: l2t
UP
12-17-2013 23:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Onomatopeja Offline
VIP Member
***

Posts: 338
Joined: Sep 2011
Reputation: 34
Version: 1.4.2.142
Post: #5
RE: l2t
odpalasz gre z loadera a pozniej loadujesz towera >>> myslec Tongue

@Sakaszli , prosze sprawdz co w nowym dsetupie... powoduje delay przy zmianie okien badz freezy po kilku godzinach botowania jak robisz maximalize window.
(This post was last modified: 12-18-2013 01:22 AM by Onomatopeja.)
12-18-2013 01:21 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sakaszli Offline
I'm too pro to be pro.
*******

Posts: 1,189
Joined: Jan 2011
Reputation: 484
Version: 1.4.2.134.5b
Post: #6
RE: l2t
może to być problem po stronie gry, opisz jak to wygląda czyli: czy jest to stały spadek FPS'ów czy losowe ściny
12-18-2013 01:33 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Onomatopeja Offline
VIP Member
***

Posts: 338
Joined: Sep 2011
Reputation: 34
Version: 1.4.2.142
Post: #7
RE: l2t
@Sakaszli
spadku FPS nie ma... gra smiga normalnie.

Problem jest wtedy jak botujesz np. 12h+ bez ruszania + masz okna na pasku "minimalized mode" i robisz "maximalize"... wtedy dostajesz "not respoding window" ktory czesto konczy sie disconnectem.
Tak samo jest lekki delay przy przelaczaniu miedzy oknami.

Na ostatnim dsetupie wszystko smigalo spoko
z TPS 10 i ForceTPS wylaczonym.
Teraz widze ze jest tylko opcja TPS
(This post was last modified: 12-18-2013 01:43 AM by Onomatopeja.)
12-18-2013 01:38 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sakaszli Offline
I'm too pro to be pro.
*******

Posts: 1,189
Joined: Jan 2011
Reputation: 484
Version: 1.4.2.134.5b
Post: #8
RE: l2t
forceTPS sprawiał że gra zawsze chodziła na podanych TPS
no nic, nie wprowadzałem zmian z TPS'em, gdyby był to bug z TPS'em to gra chodziła by ciągle na podanym TPS (zwalniała) albo działał na maxa
12-18-2013 01:47 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Onomatopeja Offline
VIP Member
***

Posts: 338
Joined: Sep 2011
Reputation: 34
Version: 1.4.2.142
Post: #9
RE: l2t
ktos mi powiedzial ze trzeba zmienic w option ini
ilosc pamieci cache...
moze to byc to ?
12-18-2013 02:25 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Maniakal25 Offline
VIP Member
***

Posts: 41
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.133
Post: #10
RE: l2t
@Onomatopeja
ciagle tak robie i nic sie nie dzieje wlasnie , co musze wpisac w pierwsze okno ?
12-19-2013 00:16 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)