Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 71 Vote(s) - 2.97 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L2Retro
Author Message
dangermez Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 24
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.88
Post: #1
L2Retro
http://www.l2retro.com/

Tried all methods, i get to the log in screen get loaded message and the client closes.

If you fail to run with all those methods inform us about that with:
- Lineage 2 version : high five
- System version: not sure
- L2Tower version: v1.3.0.34
- Zip and upload for us your L2 system folder: http://www.mediafire.com/?4l4y6485tivca3d
- Server on what you play: http://www.l2retro.com/
06-23-2011 05:21 AM
Find all posts by this user
Midnight Offline
Ratman Chieftain
*

Posts: 29
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.1.128
Post: #2
RE: L2Retro
i think they use lameguard, no way to run tower atm
06-23-2011 08:15 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)