Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
L2 Innova Core help!
Author Message
dyve_william Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.2.131
Post: #1
L2 Innova Core help!

I see some people have manage to put the l2tower working on the L2 core server, but i dint, is there any one how knows how to make it work on that server can help me plz?
08-19-2014 13:51 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
vv4851 Offline
Gremlin
*

Posts: 8
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.2.135
Post: #2
RE: L2 Innova Core help!

yes plz
08-25-2014 20:06 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Innova 4game bustillator 2 2,096 12-18-2018 08:37 AM
Last Post: Tajeurgh
  LF PEOPLE BOT TOGETHER L2 CORE (4GAME) mpougadaa 21 13,297 06-17-2016 13:38 PM
Last Post: TheQQmaster
  L2 CORE 4GAME kubapan12 3 2,746 08-10-2015 00:43 AM
Last Post: kerberos464
  L2 tower - EU Core chyla 7 3,520 10-05-2014 18:51 PM
Last Post: aitoulas
  L2 innova or 4game saramaja 16 8,167 04-30-2014 16:07 PM
Last Post: natherlog
  Working on l2 eu core? nogame 1 1,993 08-02-2013 12:26 PM
Last Post: crumbzz
  L2 Innova Eu off teloman 0 1,695 08-14-2012 18:59 PM
Last Post: teloman
  innova core Ru abaton 10 7,333 07-28-2012 08:13 AM
Last Post: abaton



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)