Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
It's possible do this?
Author Message
Zkamus Offline
Zaken's Royal Guard
*

Posts: 52
Joined: Dec 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.1.118
Post: #1
It's possible do this?
I want to know if I can use this software + some other program to reduce the lag (Battleping, WTFAST)
If possible could you tell me how?
12-08-2012 16:13 PM
Find all posts by this user
natherlog Offline
VIP Member
***

Posts: 870
Joined: Jul 2012
Reputation: 96
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: It's possible do this?
Sure.
I'm using l2tower for free server + another bot for off server.
And some of progz )

Best bot ever
(This post was last modified: 12-08-2012 16:23 PM by natherlog.)
12-08-2012 16:21 PM
Find all posts by this user
Hebdzik Offline
Tester

Posts: 1,235
Joined: Aug 2011
Reputation: 264
Version: 1.4.1.121
Post: #3
RE: It's possible do this?
yes you can use it

Warning hammer!!! Use Search before you post something
If i hellp you, you can thx me by +1 Reputation
[Image: U63SU]
12-08-2012 16:28 PM
Find all posts by this user
Zkamus Offline
Zaken's Royal Guard
*

Posts: 52
Joined: Dec 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.1.118
Post: #4
RE: It's possible do this?
But how , when i trying used WTFAST , i get error and client close alone...
12-08-2012 17:03 PM
Find all posts by this user
natherlog Offline
VIP Member
***

Posts: 870
Joined: Jul 2012
Reputation: 96
Version: 1.4.3.143
Post: #5
RE: It's possible do this?
Maybe, hide the process with ProcessExplorer?

Best bot ever
12-08-2012 18:13 PM
Find all posts by this user
Zkamus Offline
Zaken's Royal Guard
*

Posts: 52
Joined: Dec 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.1.118
Post: #6
RE: It's possible do this?
I get this error when i used this ... "L2.EXE - Load:Veryfication Failed (No Answer from server) so dont know what is the problem.
12-08-2012 19:39 PM
Find all posts by this user
Zkamus Offline
Zaken's Royal Guard
*

Posts: 52
Joined: Dec 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.1.118
Post: #7
RE: It's possible do this?
No one can help in this? :/
12-10-2012 16:04 PM
Find all posts by this user
Zkamus Offline
Zaken's Royal Guard
*

Posts: 52
Joined: Dec 2012
Reputation: 2
Version: 1.4.1.118
Post: #8
RE: It's possible do this?
Pls someone help on this, is very important...
12-11-2012 14:23 PM
Find all posts by this user
k7ngamer Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.1.118
Post: #9
RE: It's possible do this?
hi,

i have exactly the same error... i tryed different ways... but always the error after 4-5 min in game !

yes, a problem with process, its like WTFast hide process and L2tower cant inject (i dont see little message)

somes advices ?
(This post was last modified: 02-25-2013 03:37 AM by k7ngamer.)
02-25-2013 03:22 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)