Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How to Run & Inject x3
Author Message
Gui Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 12
Joined: May 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.118
Post: #1
How to Run & Inject x3

Hi,

Im trying to Run & Inject x3 but only one client opens.

I have no idea how to run 2nd and 3rd. Should it auto open?


Another thing:

When I right click on L2tower icon, the "Running Games" option isnt able, even if Im ready running an sucessible client injected.

Regards.
02-13-2014 20:15 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,635
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: How to Run & Inject x3

Server?


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
02-13-2014 20:56 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gui Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 12
Joined: May 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.118
Post: #3
RE: How to Run & Inject x3

(02-13-2014 20:56 PM)Fox Wrote:  Server?

Sorry, its Chronos (Official).
02-13-2014 21:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,635
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: How to Run & Inject x3

Hmh... Press run inject 1 login and then repete

It should auto open,so problem is on your pc maybe antivirus ow who knows... info proveded is not usefull


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
(This post was last modified: 02-13-2014 21:13 PM by Fox.)
02-13-2014 21:11 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gui Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 12
Joined: May 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.1.118
Post: #5
RE: How to Run & Inject x3

Yeah it was my antivirus.

I uninstalled bitdefender and everything worked like a Charm.

Thank You!

Any of you run l2 in a virtual machine?
(This post was last modified: 02-13-2014 21:51 PM by Gui.)
02-13-2014 21:45 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  When i try and inject it says wrong game version trofflewaffle 5 2,434 04-02-2016 12:08 PM
Last Post: schubbel2208



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)