Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 70 Vote(s) - 2.81 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HELP] Interlude question.
Author Message
Hansen Offline
Gremlin
**

Posts: 6
Joined: Jul 2011
Version: None
Post: #1
[HELP] Interlude question.
Hello,

As you know, if you are botting with one char and you change to another box, the botting char doesnt work correctly.

I know how to fix it in gracia final / freya... but how I can fix it in Interlude?


Thanks.
08-17-2011 19:10 PM
Find all posts by this user
snacks Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 8
Joined: Aug 2011
Reputation: 1
Version: 1.4.2.137
Post: #2
RE: [HELP] Interlude question.
08-17-2011 19:14 PM
Find all posts by this user
Hansen Offline
Gremlin
**

Posts: 6
Joined: Jul 2011
Version: None
Post: #3
RE: [HELP] Interlude question.
I have the files, what I have to do now? How I inject them? Wich injector do you recomend me?
08-17-2011 20:18 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Question about bot kiciulica66 0 71 12-03-2016 01:00 AM
Last Post: kiciulica66
  Interlude Augment script/plugin - l2mid anheoo 1 1,919 09-20-2016 10:37 AM
Last Post: kingjames020315
F.A.Q. Sources question teris19942 1 273 06-04-2016 02:41 AM
Last Post: gamias1
  LF Interlude low/mid rate Server with working l2tower pwsriddick 1 547 04-22-2016 21:26 PM
Last Post: Higorkovic
WTS help plugins Augment Interlude blackzer01 0 417 01-18-2016 17:01 PM
Last Post: blackzer01
  Best version for interlude? aciddemon123 2 563 12-11-2015 16:37 PM
Last Post: aciddemon123
  Multi-Box software question.. plixplox 3 530 11-19-2015 23:17 PM
Last Post: valakas123
  Bypass Interlude Protection (Video) enio12 2 979 10-16-2015 08:13 AM
Last Post: Kalnayak
  Help interlude srv Kalnayak 0 281 10-15-2015 23:20 PM
Last Post: Kalnayak
  Error while trying to enter interlude server (windows 10 x64bit) dont794 0 402 09-10-2015 08:09 AM
Last Post: dont794



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)