Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hardware key changed help
Author Message
newlestat Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 8
Joined: Oct 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.2.133
Post: #1
hardware key changed help
I have premium license, im used and not had any problems...
Today i try to log and fail. i see my hardware is changed, fkk i use old my notebook, why my HW is changed??? help plsss
11-04-2012 09:18 AM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: hardware key changed help
use "renew"

[Image: owner.gif]
11-04-2012 10:32 AM
Visit this user's website Find all posts by this user
newlestat Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 8
Joined: Oct 2012
Reputation: 1
Version: 1.4.2.133
Post: #3
RE: hardware key changed help
how?

thx im find howBig Grin
(This post was last modified: 11-04-2012 13:04 PM by newlestat.)
11-04-2012 10:41 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Hardware ID change sebi7 3 388 12-27-2016 23:38 PM
Last Post: TheQQmaster
  Error occured during licence fetching: L2Tower Error !!! Invalid hardware id mrjobby3 2 565 03-26-2015 19:18 PM
Last Post: mrjobby3
  problem with premium acount and hardware Dwnos01 2 555 03-08-2015 16:16 PM
Last Post: Dwnos01
Information Invalid hardware ID (SOLVED!!) Qbert 4 5,012 03-08-2015 15:44 PM
Last Post: pavelka99
  hardware ban nyxem 2 2,883 10-16-2011 09:42 AM
Last Post: havok1129



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)