L2Tower Discord Let's keep the community alive with discord. Discussions about plugins and scripts L2Tower Discord

Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fishing using High grade lures?
Author Message
waxus Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 4
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #1
Fishing using High grade lures?

It is possible to use high grade lures? If i have it in invetory bot says "Out of baits" and stop using Fishing.
02-15-2013 19:10 PM
Find all posts by this user
cobra8co Offline
Unknown
***

Posts: 410
Joined: Sep 2012
Reputation: 67
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Fishing using High grade lures?

GO to fishing option and set there all bait you have if u finish one of that he will use other what u have... if you remaning with out bail he will stop for sure...

--- +1 or +2 me if I was helped you! try Google is your friend!
02-16-2013 09:52 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  l2 tower high five zpesiez 7 11,131 05-13-2016 13:21 PM
Last Post: pavelka99
Sad High Five servers borgespsy 0 1,721 11-11-2015 22:50 PM
Last Post: borgespsy
  High five client help nahaku 0 1,686 10-24-2015 08:41 AM
Last Post: nahaku
  About Fishing NaoJogoMais 6 4,043 09-07-2015 10:43 AM
Last Post: ruukmahe
  PvP - Dominator - High 5 Freebot 0 1,890 06-22-2015 23:31 PM
Last Post: Freebot
  Healer High Five Bug mimisgr1 2 2,712 04-21-2015 16:54 PM
Last Post: mimisgr1
  Fishing Henkan91 0 1,621 01-18-2015 20:05 PM
Last Post: Henkan91
  Grade S, S80 kimimaru 3 1,697 01-05-2015 02:08 AM
Last Post: Fox
F.A.Q. WTF fishing!? jek333 2 2,578 12-10-2014 23:12 PM
Last Post: tophersoccer
  Fishing question ad3ff 3 2,502 12-06-2014 13:23 PM
Last Post: maciasek1985



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)