Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ez a fajta modell az Asics-re a márka
Author Message
caeowud Offline
Amber Basilisk
**

Posts: 33
Joined: Jul 2019
Version: None
Post: #1
Ez a fajta modell az Asics-re a márka

Ezek a lakóhely, az ilyen jellegű csomagtartó-mérkőzések hasonlóak a szobai papucsokhoz, mint a hagyományos sportcipők. Tekintettel arra, hogy valóban nyelv nélküli, az egyén csúszik a lábra. belsejében, amint biztosan bármilyen papucs lenne, és azt is felajánlja neked, ahol zokni-szerű öltöny. Ez nem rendkívül korlátozott vagy talán rugalmatlan, bár megfelelő konstrukciót biztosít az Asics cipők számára, amelyek képesek támogatni a lábakat. beállít.

Ez az a fajta nevetséges nagy csipke nélküli mérnöki tevékenység, amelyet a 'BOA Lacing System' -nek nevezünk. Elméletileg nem biztos, hogy cipőfűzők lennének: valójában egyetlen állandó kábel, amely körülveszi ezt a félelmetes kapcsolót, amit az Asics Onitsuka Tiger cipők általában feszítenek, vagy szükség esetén könnyítenek. Ahhoz, hogy az adott csomagtér 'nyakkendője' legyen, csak leesik. belül, nyomja meg az adott kapcsolót egyenesen lefelé egészen addig, amíg a képek, a következő centrifugálás és az óramutató járásával ellentétes irányba írása előtt nagyszerű és kényelmes lesz. Ahhoz, hogy megkönnyítsük a csipkéket, minden, amit elvégezhetsz, az adott kapcsolót felfelé fogod venni, és a kábellel való szorongás bevezetésre kerül. Az elme fúj? Elfelejtheted a nyúl hallást, itt van a következő cipőkötő Asics futócipő!

Őszintén szólva, ha először megfigyeltem ezt a fajta komplex hálót, az én partnerem és én személyesen véltem nekem: ez a fajta zsineg a cipőfűződből valószínűleg a saját kezdeti Fila Ray Trainers cipők eladó rövidségemre lesz. Tény, hogy valójában az adott kábel 1/4 lesz, hogy milyen nagy a cipőfűző, és a saját járásom is lil az egész körülöttünk. Mégis, mivel a Most i 'm 6 belül működik, és soha nem volt szükség arra, hogy ott legyőzze az adott csatorna felvételét, meg tudtam mondani, hogy miért biztosítottak ezek a csipkék a biztosítás óta. elavult kutya messze ezektől.

A Dynamis-val pár nappal több teljesítményt kell elérni az oktatásban. Ezeket a sportos cipőket kifejezetten a sportolók számára fejlesztették ki, akik hajlamosak arra, hogy képesek legyenek a fenti kiejtésre. Ilyen termék sportolásánál az Asics Nimbus futócipője nagyszerű, ultra gyors BOA rajz, amellyel egy olyan vonalat rajzolhat, amelyen a 3 elem felett kikötve bármikor megnöveli a pontos beállítást, gyorsaságot és könnyedséget és kényelmet nyújt a verseny.

Ez a fajta modell az Asics-re a márka sokk-abszorpciós módszeréből áll: a FlyteFoam optimalizálja az ugrási képességet, a Dynapanel mérnökei pedig fokozzák a reaktivitást és minimalizálják a túltermeléssel kapcsolatos következményeket. Az adott termékcsaládnál az adott lépcső kedvez az izzadásnak.

A belső termék ezzel a termékkel monosock lesz, ami a legjobb kényelmetől és kényelemtől függ. Az adott csomagtartó csak műanyagból készül, és számos emeleten fog kapni. Az oktatási csomagtartó ősszel való ősszel 8 milliméteres, és az egyes zsírok csak kb. 270 grm. A belső Asics teniszcipők nem rendelkeznek varratokkal, javítva a saját lábujjaink könnyedségét és kényelmét.
10-01-2019 00:44 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Asics Gel Movimentum Skyway d918e6hn 0 597 10-28-2019 05:33 AM
Last Post: d918e6hn
  Un Asics Gelatinized Kenun acepta zapatillas caeowud 0 399 08-28-2019 03:18 AM
Last Post: caeowudUser(s) browsing this thread: 1 Guest(s)