Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
e in aantocht, verwac
Author Message
caicai2017 Offline
Seer of Hallate
**

Posts: 73
Joined: Jan 2019
Version: None
Post: #1
e in aantocht, verwac

Duke-ster Zion Williamson heeft niet gespeeld sinds hij last had van een lichte kniebrace toen zijn Nike PG 2.5 sneaker in de eerste minuut van Duke's thuisverlies naar North Carolina scheurde. De defecte schoen stelde begrijpelijkerwijs Nike onder een enorme microscoop vanwege de www.josielloyd.co.uk opvallende aard van het spel en Williamson.
Maar het blijkt dat exploderende sneakers niet exclusief zijn voor Nike. Deze keer was het de beurt aan Adidas.
Tijdens de wedstrijd van dinsdag tussen Indiana en Wisconsin rukte Nike Air Max 2017 Mujer Hoosiers tweedejaars Justin Smith zijn paar Adidas Harden Vol. 3 sneakers. Smith raakte niet gewond aan het spel en schakelde eenvoudigweg de schoenen uit voor een nieuw paar. De Indianapolis Star heeft een foto van de schoen gemaakt. LeBron James 'nieuwste basketbalmodel van Nike Nike Air Max 270 Femme zal verschijnen in een nieuwe colorway die sneakerfans van Buzz Lightyear herinnert aan de klassieke Disney-film Toy Story.
De LeBron 16 krijgt een Buzz Lightyear-ge?nspireerde look met een kleurenpalet uit de kleurrijke ruimtepak van het personage. De Battleknit 2.0-schoen van de www.homoludens.fr schoen heeft een witte colorway die is doordrenkt met meerkleurige accenten. Een beetje pop toevoegen is een neon groene hakstrook met de opvallende tint die doorgaat op de luchtbel van de middenzool die gepaard gaat met paarse accenten hierboven. Bekijk een nieuwe kijk op de Nike Air Max 2017 Damen nieuwste versie van Hibbett Sports op Twitter.
De nieuwste Nike LeBron 16 wordt uitgebracht op 28 februari op Nike.com en bij bepaalde Nike Basketball-winkels. De schoenen worden verkocht voor $ 185Golden State Warriors All-Star forward Kevin Durant debuteert zijn 12e signature Nike Air VaporMax Mujer sneaker met Nike Basketball dit voorjaar, de KD 12.
Afbeeldingen van het model moeten nog worden onthuld, maar Leaker @soleheatonfeet heeft een paar van de aanstaande releases gedeeld die volgens geruchten zouden worden uitgebracht tussen lente en herfst 2019. Een van de meer Nike Air Max 90 Femme opvallende colorways die wordt uitgebracht als onderdeel van de lente-line-up lijkt te werken met Warriors-thema kleurblokkering, wat het laatste Warriors-ge?nspireerde paar zou kunnen zijn, afhankelijk van hoe vrij agentschap opschudt. Net als zijn voorganger zal de KD 12 naar verwachting Nike Air Max 270 Femme voor $ 150 worden verkocht.
Met de lente in aantocht, verwacht binnenkort een formele aankondiging van Nike Basketball. Hoewel Adidas waarschijnlijk zou willen dat al haar sneakers intact blijven tijdens basketbalspellen, had het bedrijf er alle vertrouwen in dat Smith Adidas Superstar Mujer geen pijn had en niet dezelfde sterrenmacht bezat als Williamson.
Toen de schoen van Zion kapot ging, was er voormalig president Barack Obama aanwezig (en wees op de defecte schoenen). Er was reactie van over de hele sportwereld, met inbegrip van de feitelijke commentaar van Paul Nike Air Huarache Femme George wiens handtekening schoen Williamson droeg.
03-11-2019 05:52 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)