Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy l2 tower dziala na chronosie oficiall ?
Author Message
damianzmc12 Offline
Elpy
*

Posts: 3
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Version: 1.4.2.134.1b
Post: #1
Heart Czy l2 tower dziala na chronosie oficiall ?

Prosze o pomoc nie oretuje sie ktos czy l2 tower dziala na oficialnym l2 serwer chronos byl bym bardzo wdzieczny za odpwoeidz bo jestem w tym zielony Big Grin
05-05-2015 01:50 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dartvillains Offline
Elpy
*

Posts: 1
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.2.134
Post: #2
RE: Czy l2 tower dziala na chronosie oficiall ?

nie działa na wszystkich offach na których wszedł najnowszy update jak np bartz. pracują już nada tym
05-05-2015 05:17 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
damianzmc12 Offline
Elpy
*

Posts: 3
Joined: Apr 2015
Reputation: 0
Version: 1.4.2.134.1b
Post: #3
RE: Czy l2 tower dziala na chronosie oficiall ?

dzieki wielkie a l2 walker ? Big Grin
(This post was last modified: 05-05-2015 17:26 PM by damianzmc12.)
05-05-2015 17:26 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Heart Pomocy l2 tower damianzmc12 2 1,927 02-18-2017 19:26 PM
Last Post: centrumhack
  L2T nie dziala //CFG - exilium saren22 2 1,614 02-18-2017 19:26 PM
Last Post: centrumhack
  l2 tower nie odpowiada update piko94 1 1,735 02-18-2017 19:23 PM
Last Post: centrumhack
  L2 TOWER SERWER L2MEDIA ERTHEIA conan 0 2,118 01-22-2016 12:37 PM
Last Post: conan
  L2 Tower Interlude + Skrypt Posed 0 1,580 11-24-2014 02:01 AM
Last Post: Posed
  crashe l2 tower zdzislawPL 0 1,016 09-20-2014 12:49 PM
Last Post: zdzislawPL
  4game czy l2 tower idzie włączyc? piko94 4 3,317 04-24-2014 16:31 PM
Last Post: Sakaszli



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)