Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copy L2.bin to l2.exe
Author Message
evapore123 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 43
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.1.95
Post: #1
Copy L2.bin to l2.exe

I read the instructions here: http://forum.l2tower.eu/thread-guide-ert...ower-setup

When u say Copy L2.bin to l2.exe on step what exactly do u mean?


Thnx
08-10-2014 18:40 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
capucine Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 1,083
Joined: Jan 2013
Reputation: 208
Version: 1.4.2.142
Post: #2
RE: Copy L2.bin to l2.exe

u can simply RENAME l2.bin to l2.exe in the new system folder you created NOT in the official System folder...

+2 rep me if it helped you...!
08-10-2014 18:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
evapore123 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 43
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.1.95
Post: #3
RE: Copy L2.bin to l2.exe

(08-10-2014 18:54 PM)capucine Wrote:  u can simply RENAME l2.bin to l2.exe in the new system folder you created NOT in the official System folder...

+2 rep me if it helped you...!

If i do it i get l2.exe (2) so what should i do then
08-10-2014 19:48 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
capucine Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 1,083
Joined: Jan 2013
Reputation: 208
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: Copy L2.bin to l2.exe

this means u already have 1 file named l2.exe

delete that l2.exe and rename your l2.exe(2) to l2.exe
08-10-2014 19:56 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Copy chat by pm alsnazevedo_118 2 1,385 08-25-2012 11:36 AM
Last Post: alsnazevedo_118



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)