Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aktywne okienko
Author Message
Dydol Offline
Elpy
*

Posts: 3
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.133
Post: #1
Aktywne okienko
Witam. Mam problem, a raczej pytanie. Czy L2 na ktorym odpalony jest tower musi byc zawsze aktywnym okienkiem ?
Pytam, poniewaz gdy zmieniam okienko na inne ( np. drugie l2, mozilla ), bot bije z bardzo małą prędkością przez co zabijany jest przez moby. Czy jest na to jakiś sposób ? Jeśli nie, to w jaki sposób mam odpalic 4 boty na pt, skoro tylko aktywne okienko działa w poprawnym tempie ? Dziękuję za odpowiedź.
12-01-2011 16:35 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: Aktywne okienko
"... Background Performance" - w opcjach gry lub bota, bylo na forum.

/closed

[Image: owner.gif]
12-01-2011 17:20 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)