Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AFK = DC?
Author Message
amiroooo Offline
Beta Tester

Posts: 1,270
Joined: Sep 2011
Reputation: 412
Version: 1.4.2.142
Post: #1
AFK = DC?

since Lindvior Update, If im on my pc (using it) none of my client disconnect, while when I go afk like 5 minutes all clients disconnect, anyone else got this problem? or anyone knows whats causing it?
(This post was last modified: 05-31-2013 15:22 PM by amiroooo.)
05-31-2013 15:21 PM
Find all posts by this user
KyPDY Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 22
Joined: May 2013
Reputation: 1
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: AFK = DC?

also happened here.
05-31-2013 15:23 PM
Find all posts by this user
coldtimes Offline
Gremlin
*

Posts: 6
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #3
RE: AFK = DC?

hmm I havent problems with dc's. Afk in Aden last 24h XD
05-31-2013 15:58 PM
Find all posts by this user
Fox Away
Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!
******

Posts: 5,635
Joined: Oct 2011
Reputation: -6666548
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: AFK = DC?

maybe in combat zones only


G2A is a fantastic web-store where you can buy games cheap (40%+ Discounts!)
[Image: uaFndGu.gif]
05-31-2013 16:19 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
amiroooo Offline
Beta Tester

Posts: 1,270
Joined: Sep 2011
Reputation: 412
Version: 1.4.2.142
Post: #5
RE: AFK = DC?

nop, my farming chars and chars in aden all dc. i will run hotkey program on repeat to move mouse every minute until more info about the reason are known
(This post was last modified: 05-31-2013 17:27 PM by amiroooo.)
05-31-2013 17:27 PM
Find all posts by this user
DK01 Offline
Elpy
*

Posts: 4
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.1.121
Post: #6
RE: AFK = DC?

same here , random dc's of all party n` sh1t .
05-31-2013 22:29 PM
Find all posts by this user
Psychofaint Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 43
Joined: Jul 2012
Reputation: 5
Version: 1.4.2.138
Post: #7
RE: AFK = DC?

I have same problem too...
06-01-2013 15:35 PM
Find all posts by this user
batukda Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 17
Joined: Jul 2012
Reputation: 0
Version: 1.4.3.143
Post: #8
RE: AFK = DC?

My friend have the same problem, any solution?
06-02-2013 16:08 PM
Find all posts by this user
Forsakendeamon Offline
Restrainer of Glory
*

Posts: 185
Joined: Jan 2013
Reputation: 33
Version: 1.4.3.143
Post: #9
RE: AFK = DC?

get some macro software and make ure mouse click random and there is solution if this is it
06-02-2013 16:48 PM
Find all posts by this user
amiroooo Offline
Beta Tester

Posts: 1,270
Joined: Sep 2011
Reputation: 412
Version: 1.4.2.142
Post: #10
RE: AFK = DC?

thats exactly what im doing atm, but would prefer to find out the real cause of the problem.
06-02-2013 17:02 PM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)