Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.4.2.139
Author Message
buybuy Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 214
Joined: May 2014
Reputation: 1
Version: 1.4.2.142
Post: #1
1.4.2.139
Questions

-after injecting all clients we want,or after opening them with l2,exe,we must exit tower before loging or not?


-we use cmd. to open more than 3 clients?
09-19-2015 22:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
schubbel2208 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 153
Joined: Jun 2012
Reputation: 35
Version: 1.4.3.143
Post: #2
RE: 1.4.2.139
(09-19-2015 22:53 PM)buybuy Wrote:  Questions

-after injecting all clients we want,or after opening them with l2,exe,we must exit tower before loging or not?


-we use cmd. to open more than 3 clients?

at least u have only too use the tool from
kerberos464 for reset clients, rest u can use as before
09-19-2015 23:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kerberos464 Offline
Bug revealer

Posts: 1,540
Joined: Jun 2012
Reputation: 576
Version: 1.4.2.142
Post: #3
RE: 1.4.2.139
to open more than 3 clients, you may use this:
http://forum.l2tower.eu/thread-gameguard...1#pid96251

Everything is possible. The impossible just takes longer.
09-19-2015 23:23 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
multiboxingtoon Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 179
Joined: Sep 2013
Reputation: 16
Version: 1.4.2.142
Post: #4
RE: 1.4.2.139
My home key function does not load the menu. And l2tunning does not work. Any other method to set tps like dsetup? Loading original client lag so bad.
09-19-2015 23:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
valakas123 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 27
Joined: Dec 2011
Reputation: 8
Version: 1.4.2.142
Post: #5
RE: 1.4.2.139
Working perfect just run & inject like always, dont need to close the launcher.

I love u clockman/towerinos adminerinos helperinos
09-20-2015 00:28 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Beanz Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 3
Joined: Sep 2014
Reputation: 0
Version: 1.4.2.142
Post: #6
RE: 1.4.2.139
Run >50 clients => GG error, help plz !
09-20-2015 01:43 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Papa82 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 15
Joined: Apr 2014
Reputation: 2
Version: 1.4.2.142
Post: #7
RE: 1.4.2.139
press "Home" to see new menu.
is it dont work anymore ??
09-20-2015 01:48 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kenmap Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 4
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.2.142
Post: #8
RE: 1.4.2.139
need to remove GameGuard.des ?????
09-20-2015 01:55 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
valakas123 Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 27
Joined: Dec 2011
Reputation: 8
Version: 1.4.2.142
Post: #9
RE: 1.4.2.139
(09-20-2015 01:55 AM)kenmap Wrote:  need to remove GameGuard.des ?????

no, original client w/o modifications (well only change l2.bin to l2.exe)
(This post was last modified: 09-20-2015 01:59 AM by valakas123.)
09-20-2015 01:56 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kenmap Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 4
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Version: 1.4.2.142
Post: #10
RE: 1.4.2.139
l2.exe run parallel nProtect gamemon rev 2209 ...>>>> ban ????
09-20-2015 02:04 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)