Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 54 Vote(s) - 3.13 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.4.1.48
Author Message
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #1
1.4.1.48
  • Small fix for premium users... (L2Sublimity)

[Image: owner.gif]
09-22-2011 17:48 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
rdmpt Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 45
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.141
Post: #2
RE: 1.4.1.48
Ive Bought a premium license and still not working. Cabn i get some help here?

Thanks
09-22-2011 18:37 PM
Find all posts by this user
cs723 Offline
VIP Member
***

Posts: 23
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.132
Post: #3
RE: 1.4.1.48
I am getting error Load: Base veryfication failed.

Any idea what I need to do?
(This post was last modified: 09-22-2011 18:44 PM by cs723.)
09-22-2011 18:44 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #4
RE: 1.4.1.48
@rdmpt Any error, how it looks ?
@cs723 You got some old files. Check if you got l2t.dll in game system folder, if yes then you need to unpatch server. If nothing will work talk to me via pm on shoutbox.

[Image: owner.gif]
09-22-2011 20:53 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
rdmpt Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 45
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.141
Post: #5
RE: 1.4.1.48
When i change the antibot to l2.ws i getthis error

http://www.imageupload.org/?d=3550A2E91


When i set it to universal the client close when i try to login and it shows no message error at all.
(This post was last modified: 09-22-2011 21:21 PM by rdmpt.)
09-22-2011 21:16 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #6
RE: 1.4.1.48
This is only message what you got ? No else before ?
This is not server problem but L2Tower related...

PS: You can copy such messages using ctrl+c

[Image: owner.gif]
(This post was last modified: 09-22-2011 21:26 PM by ClockMan.)
09-22-2011 21:25 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #7
RE: 1.4.1.48
Try set to universal and select that chekbox what is on that tab.

[Image: owner.gif]
09-22-2011 21:28 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
rdmpt Offline
Expired VIP Member
**

Posts: 45
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Version: 1.4.2.141
Post: #8
RE: 1.4.1.48
i had the base loading error on the .46 version.

But now with the .48 when i try to login it just close the client without any error. i dont have any idea of what is going on
09-22-2011 21:28 PM
Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #9
RE: 1.4.1.48
talk with me on comunicator: http://www.piotrzegar.pl/kontakt.html

[Image: owner.gif]
09-22-2011 21:29 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
ClockMan Offline
All Mighty
*******

Posts: 2,883
Joined: Jan 2011
Reputation: 497
Version: 1.4.3.143
Post: #10
RE: 1.4.1.48
Found workaround for "Load: General Error: Call to LoadLibraryW in remote process fail" problem what rdmpt has, if someone have that problem too give me know.

I will want to test solution before it will go public...

[Image: owner.gif]
09-22-2011 22:33 PM
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)